Hyvä asiakas, pyydän sinua ystävällisesti huomioimaan, että peruuttamattomasta tai samana päivänä perutusta hoitoajasta veloitan 50% hoidon hinnasta.

Maksuvälineenä käy käteinen ja yleisimmät pankkikortit. Kaikki hinnat sisältävät ALV. 24%

+ MICROBLADING

Uusi asiakas?
Oletko tulossa Vivoon ensimmäistä kertaa?
Aloita siitä että valitset uudet microblading kulmat, ei väliä vaikka sinulla olisi jo pohjalla jonkun muun tekemät kulmat. Jos mietit voiko vanhojen pigmentointien päälle tehdä mitään, varaa aika ensin maksuttomaan konsultaatioon, se onnistuu kätevästi nettiajanvaruksesta.
Olet ensimmäisen käynnin jälkeen Vivon kanta-asiakas. Kanta-asiakas hinnat löydät alapuolelta "huolto" hintojen kohdista.UUDET MICROBLADING KULMAT 299€

Uudet microblading kulmat sisältäen vahvistuksen aikaisintaan 6 viikon päästä.


HUOLTO ALLE 6kk 149€

Huolto, ei sisällä vahvistusta.


HUOLTO YLI 6kk 189€

Huolto ei sisällä vahvistusta.


VUOSIHUOLTO 12kk 239€

Huolto ei sisällä vahvistusta

+ KESTOPIGMENTOINTI JA EYELINER

SHADOW KULMAT 390€

Shadow kulmat sisältäen vahvistuksen aikaisintaan 6 viikon päästä.


KOLMAS VAHVISTUS 1-1,5kk 90-100€

Tarvittaessa tehdään kolmas vahvistus, jos väriä ei jää tarpeeksi ihoon kahdella ensimmäisellä kerralla.


LASHLINER 295€

Tyvitäyttö ripsirajaan sis. vahvistuksen aikaisintaan 6 viikon päästä.


EYELINER 345€

Sisältäen tyvitäytön ja eyelinerin siiven kanssa sekä vahvistuksen aikaisintaan 6 viikon päästä.


SHADOWLINER 375€

Sisältäen tyvitäytön, eyelinerin ja siiven häivytyksen sekä vahvistuksen aikaisintaan 6 viikon päästä.

+PERINTEISET KASVOHOIDOT

VIVO BEAUTY KASVOHOITO

60min / 65€

Kasvohoidot kaikkiin iho-ongelmiin. Hoito suunnitellaan yksilöllisesti toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Hoitoon sisältyy ultraäänipuhdistus. Kasvojen lisäksi hoidetaan myös kaulan ja dekolteen iho sekä tehdään rentouttava niska-hartiaseudun hieronta.GERNÈTIC RITUAALI KASVOHOITO

75min / 90€

Sopii kaikille ihoille ja rentoutukseen. Täydellinen hemmotteleva hoitorituaali rakennetaan jokaisen ihon kunnon ja tarpeiden mukaisesti laadukkailla GERnètic-sarjan ihonhoitotuoteilla. Hoito tehdään noudattaen GERneticin perinteisiä hoitorituaaleja. Ihoasi hoidetaan kokonaisvaltaisesti jalkapohjista kasvoihin asti.BION ENZYME BLISS – KASVOHOITO

60min / 75€

Sopii erityisesti iholle, joka kaipaa kirkastusta, näyttää elottomalta, kuivalta ja stressaantuneelta tai yleiseen ihon hyvinvoinnin ja terveyden ylläpitoon. Runsaan raikas sekoitus granaattiomenan, papayan, ananaksen ja mangon ravitsevia hedelmäentsyymejä ja ainesosia. Entsyymit sulattavat kuolleen ihosolukon sekä talitukkeumat ilman voimakasta kitkausta. Kasviuutteet antavat ihollesi täydellisen ravitsemuksen sekä suojan. Aidosti tuloksellinen luonnonmukainen erikoishoito, joka on suunniteltu syväpuhdistamaan ja kosteuttamaan – jättäen ihollesi sileän ja hehkuvan kokonaisuuden.

+ ERIKOISKASVOHOIDOT


BION HAPPOKUORINTA

45min / 78€ Sarjahoitoalennus -15%

Sopii Hyvin elottomalle, epäpuhtaalle, epätasaiselle - ja pigmentoituneelle iholle sekä ihon kiinteytykseen tai ihon yleiseen hyvinvointiin Erinomainen tapa uudistaa ja kirkastaa ihoa. Hoidossa käytettävät AHA-hapot valitaan ihotyypin mukaisesti. Hoidon myötä iho muuttuu sileämmäksi sekä ihonsävy tasaisemmaksi. Sarjahoidolla saadaan huomattavia tuloksia mm. epäpuhtaan, epätasaisen - ja arpeutuneen ihon hoidossa. BiON-ammattihappokuorintaa suositellaan otettavaksi hoitosarjoina 3-6 kertaa 1-2 viikon välein.DERMAPLANNING ERIKOISKUORINTAHOITO

45min / 89€

Sopii lähes kaikille kirkastamaan ja heleyttämään kasvot. Ihanteellinen niille, joilla on epätasainen hyvin pintakuiva iho ja joilla on kasvojen ihossa ylimääräistä untuvakarvoitusta. Dermaplanning on erikoisterällä tehtävä ihon kuorintahoito, joka tekee ihosta sileämmän poistamalla ihosolujen uloimman kerroksen. Se poistaa häiritsevän kasvoja peittävän untuvaisen ihokarvakerroksen, mutta ei lisää karvan kasvua tai muuta sen laatua paksummaksi. Dermaplanning auttaa myös kosmeettiste ntuotteiden imeytymistä paremmin ihoon. Hoitoa ei suositella, jos ihollasi on tulehdusta tai aktiivisessa vaiheessa oleva akne.COLLAGEN ACTION

60min / 250€ sis. 2 hoitokertaa ja suojaavan kotihoitotuotteen

Hoidolla iho kirkastuu ja heleytyy, ihon väri tasoittuu, iho kiinteytyy ja napakoituu. Sopii hyvin myös aknearpien hoitoon Collagen Acction on tehokas erikoishoito ihon kiinteytykseen ilman neulausta. Hoidon teho perustuu merestä saatavaan luonnolliseen merisieneen, joka kiihdyttää ihosolujen jakautumista ja kuolleen ihosolukon kuoriutumista. Hoito aktivoi ihon luonnollista collagenin tuotantoa.

Ennen toimenpidettä Hoitoalueeella ei saa ola aktiivista huuliherpesrakkulaa tai ihoinfektiota. Hoito voidaan tehdä vasta kun iho on parantunut.
Hoidon kulku ja hoitotulos. Alussa iho puhdistetaan huolellisesti. Iholle levitetään vaikuttavaa Collagen Action geeliä ja hierotaan ihoon määrätty aika, jolloin collagenin tuotanto aktivoituu. Hoidon jälkeen ihoa rauhoitetaan viileillä ja kosteilla taitoksilla. Hoidon aikana ja jälkeen tunnet ihollasi pistelyä. Iho suojataan ja kosteutetaan C-30 Moisturizing Cream voiteella.
Toimenpiteen jälkeen ihoa ei saa pestä 24 tuntiin. Saat mukaasi hoitoa tehostavan, suojaavan ja tehokosteuttavan hoitovoiteen C-30, jossa on aurinkosuoja. Se vähentää kutinaa ja punoitusta ihollasi. Iho saattaa hilseillä ja punoittaa muutaman päivän hoidon jälkeen. Iho alkaa kiinteytymään ja ihon pinta tasoittuu 48 tunnin kuluttua hoidosta. Meikkivoidetta saa laittaa iholle seuraavana aamuna hoidon jälkeen.CARBOKSI-TERAPIAHOITO

109€ Carboksi-terapia + Dermaplanning kuorinta (kuiva ja samea iho)
125€ Carboksi-terapia + Happokuorinta
(pigmenttimuutokset ja akne)
210€ Carboksi-terapia + Mikroneulaus *(kuivuus, juonteet ja rypyt)


Kenelle? Carboksi-terapialla hoidetaan juonteita, pigmenttimuutoksia, tummia ilmänalusia ja puhdistetaan aknea. täysin luonnonmukainen hoito ja sopii lähes kaikille.
Hoidon kulku. Ihoon tehdään ensin jokin carboksin imeytymistä edistävä hoito (kolme vaihtoehtoa), jonka jälkeen levitetään hiilidioksidinaamio (carboksigeeli). Naamion muodostama kaasu imeytyy syvälle ihoon ja tuntuu käsittelyn aikana "kuplintana" ihossa. Hoito on kivuton, mutta pientä nipistelyä ja kuumotusta saattaa tuntua ihossa ja iho voi punoittaa kevyesti hoidon jälkeen.
Miten Carboksi toimii? Geeli synnyttää hiilidioksidikuplia. Hiilidioksidin muodostama kaasu imeytyy ihoon. Jolloin se parantaa verenkiertoa (ihon kirkastus) ja poistaa tehokkaasti kuonaineita (akne, tulehdus), kiihdyttää kollageenin korjautumista sekä madaltaa hienoja juonteita.

+ HYDRAFACIAL™ - LAITEKASVOHOIDOT


HYDRAFACIAL™ HYDRATION

30min / 97€ + Decollete 35€
Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito, sopii lähes jokaiselle iholle, nuorelle ja aikuiselle. Ainutlaatuinen teknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

Hoito sisältää: Ihon perinteisen huolellisen pintapuhdistuksen, jonka jälkeen tehdään laitteella kolme eri vaihetta, samalla syöttäen ihoon vaikuttavia ja hoitavia tehoseerumeita 1. Puhdistus ja kuorinta 2. Ihohuokosten tyhjennys 3. Tehoaineiden imeytys. Halutessaan kasvojen käsittelyn lisäksi voidaan hoitaa myös decolleten alue 35 euron lisänä.HYDRAFACIAL™ DEEP CLEAN

40min / 137€ + Decollete 70€

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. Hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen iho samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään hellävarainen GlySal™ happokuorinta.

Hoito sisältää: Ihon perinteisen huolellisen pintapuhdistuksen, jonka jälkeen tehdään laitteella neljä eri vaihetta, samalla syöttäen ihoon vaikuttavia ja hoitavia tehoseerumeita sekä happoseerumi 1. Puhdistus ja kuorinta 2. Happokuorinta 3. Ihohuokosten tyhjennys 4. Tehoaineiden imeytys.HYDRAFACIAL™ SPECIAL

40min / 147€

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial - hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti. Hoidon aikana tehdään tehostettu hionta erikoishoitokärjellä ongelma alueille (arvet, pigmentimuutokset, paksu iho) sekä tehokkaampi GlySal happokuorinta.

Hoito sisältää: Ihon perinteisen huolellisen pintapuhdistuksen, jonka jälkeen tehdään laitteella 1. kuorinta 2. happokuorinta 3. puhdistus 4. ihohuokosten tyhjennys 5. ongelma-alueiden hionta 6. tehoaineiden imeytys.HYDRAFACIAL™ ANTI-AGE

40min / 157€ + Decollete 88€

Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen, Dermabuilder peptidi ampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E- vitamiinia sisältäviä Hydrafacial tehouutteita. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa myös glygsal™ happokuorinta.

Hoito sisältää: Ihon perinteisen huolellisen pintapuhdistuksen, jonka jälkeen tehdään laitteella 1. kuorinta 2. happokuorinta 3. puhdistus 3. ihohuokosten tyhjennys 4. tehoaineiden imeytys - ikääntymistä vastaan tasiteleva seerumi.HYDRAFACIAL™ SKINTONE


45min / 165€ + Decollete 55€

Ihon värihäiriöitä korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, happpokuorinnan lisäksi tehohoito niille alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöitä. Hoidon jälkeen ihosi on puhfas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi.

Hoito sisältää: Ihon perinteisen huolellisen pintapuhdistuksen, jonka jälkeen tehdään laitteella 1. kuorinta 2. happokuorinta 3. puhdistus, ihohuokosten tyhjennys 4. britenol tehoampullin imeytys (pigmenttimuutokset).

+ MIKRONEULAUS - LAITEKASVOHOIDOT


MIKRNONEULAUS - HOITO KASVOILLE


60min / 150€ Kasvot
75min / 170€ Kasvot ja kaula
90min / 200€ Kasvot, kaula ja decollete


+15min / 25€ Toiseen hoitokertaan voidaan lisätä syvien juonteiden käsittely, Juonteet käsitellään erikoishoitokärjillä.

Hoitoon sisältyy kasvojen ja silmänympärysihon turvallinen ja kivuton neulauskäsittely. Kasvoille laitetaan erikoistehoampulli sekä erikoisnaamio, joka rauhoittaa ihosi käsittelyn jälkeen. Mikroneulaus on ihon aktivoimista, jossa yhdistyvät ihon uudistaminen, ikääntymisen estäminen ja ihon kosteuttaminen. Ihon oma kollageenin tuotanto lisääntyy, kun ihoon tehdään steriilillä kertakäyttö hoitopäällä pieniä microkanavia. Näiden kautta ihoon imeytyy tehokkaita ja ravitsevia aktiiviaineita. Hoito voidaan tehdä kertahoitona, jolloin ihosi saa täydellisen kosteutuksen tai sarjahoitona 3-8 kertaa, kun haetaan tehokasta anti-age hoitoa. Hoito sopii lähes kaikille ihoille +25 ikävuodesta eteenpäin. Hoitoa ei tehdä, jos ihossa on tulehdus esim. rosacea tai akne.

+ IHOKARVOJEN POISTO - SOKEROINTI

KAINALOT
25€


SÄÄRET TAI REIDET
40€


KÄSIVARRET
35€


SÄÄRET TAI REIDET
40€


KÄSIVARRET
35€


YLÄHUULI JA LEUKA
15€


KASVOT (SIS. YLÄHUULI, LEUKA, POSKET)
25€


BIKINIRAJA
30€

Bikinirajan sokeroinnissa saat halutessasi käyttöön kertakäyttö stringit.BRASILIALAINEN
Ensimmäinen kerta / 65€
Jatkokerrat 4-6 vkon välein 49-55€

Brasilialainen sokerointi on karvanpoistomenetelmä, jolla karvoitus poistetaan genitaalialueelta kokonaan. Halutessasi häpykummulle voidaan jättää pieni osa karvoitusta (ns. kiitorata). Toimenpide ei ole alussa kivuton, mutta säännöllisen sokeroinnin myötä ihokarvat heikkenevät ja poisto tuntuu miellyttävämmälle. Brasilialainen sokerointi sisältää kaiken karvoituksen poiston häpykummulta pakaravaon yläosaan saakka: häpykarvoituksen, häpyhuulet sekä pakaravaon. Toimenpiteessä asiakkaalla ei ole alushousuja jalassa.SOKEROINNIN ABC

  • Sokeri on 100% luonnontuote eikä tuotetta ole testattu eläimillä
  • Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä, jopa alle 2 mm:n pituista karvaa.
  • Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, jolloin karvat eivät katkea ja iho pysyy sileämpänä pitkään.
  • Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueelta.
  • Sokerointi on hygieenistä
  • Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella.
  • Sokeri ei ole kuumaa. Se ei polta eikä aiheuta arpia.
  • Sokerointi on myös mitä parhain vartalokuorintamenetelmä.

+ RIPSET JA KULMAT

KULMIEN MUOTOILU
15€


RIPSIENVÄRJÄYS
19€


KULMIEN VÄRJÄYS JA MUOTOILU
20€


RIPSIEN JA KULMIEN VÄRJÄYS SEKÄ MUOTOILU
30€

+ RIPSIEN KESTOTAIVUTUS - YUMI LASHES


YUMI LASHES - KESTOTAIVUTUS
n. 60min / 80€
n. 75min / 95€ (sis. kulmien muotoilu ja värjäys)

Ripsien kestotaivutus Yumi Lashes- menetelmällä. Todellinen vaihtoehto ripsienpidennyksille ja irtoripsille. Hoitoon sisältyy ripsien kestovärjäys. Saat kauniit ja kaartuvat ripset, joiden kesto on noin 8-10 viikkoa. Käsittely voidaan uusia 8-12 viikon välein.