Tuotesarjat

Käyttöön ja tuotemyyntiin on valittu luotettavat ja laadukkaimmat tuotteet.

bion

Luonnonmukainen ammattitason ihonhoitosarja, jolla on saavutettu erinomaisia tuloksia ihon – sekä aknen hoidossa. Raaka-aineet ovat kasvikunnasta ja 100% luonnollisia. Tuotteet eivät sisällä iholle haitallisia synteettisiä hajuste- tai väriaineita, mineraaliöljyjä, lanoliinia tai parabeeneja. Tuotesarja on kehitetty yhdysvalloissa yhteistyössä alan parhaimpien ihotautilääkäreiden kanssa. Kaikki BiON hoitotuotteet löytyvät myös myyntihyllystä, Tervetuloa ostoksille!

GERNÉTIC

Ranskalainen, laadukas ammattikosmetiikkasarja, joka perustuu luonnon, tutkitun lääketieteen sekä bioteknologian maailmaan. Sarjan on luonut lääketieteen Tohtori, palovammalääkäri sekä Biologi Albert Laporte. Raaka-aineet ovat peräisin kasvikunnasta, eivätkä sisällä iholle haitallisia synteettisiä hajuste tai väriaineita, mineraaliöljyjä eikä lanoliinia. Kaikki GERnetic hoitotuotteet löytyvät myös myyntihyllystä, Tervetuloa ostoksille!

HF_Logo_Black.png

HYDRAFACIAL

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava medikaalisen tason, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti. Hydrafacial hoitovaihtoehdoista löytyy jokaiselle iholle sopiva hoitovaihtoehto, nuorelle sekä aikuiselle.


ALEXANDRIA SOKEROINTI

Alexandria Pro ® sokerit on takuu alan laadukkaimmista ja luotetuimmista tuotteista sekä taitavasti koulutetuista sokerointitaitajista, joiden menestyksekäs työ edustaa nykyhetken uusimpia trendejä sekä vahvinta sokerointitekniikkaa. Alexandria Professional sokerit ovat lanseerattu Suomeen vuonna 2005 - Alexandria Professional on markkinajohtaja alallaan ja kansainvälisesti menestynyt, palkittu ja arvostettu brändi. Kaikki Alexandria Professional hoitotuotteet ja sokerit ovat vegaanisia. 

REVITALASH

RevitaLash®:in on kehittänyt silmälääkäri Tri Michael Brinkenhoff. Toimittuaan yli 25 vuotta silmälääkärinä, tohtori Brinkenhoff kehitti ripsien hoitoaineen syöpää sairastaneelle Gaylen vaimolleen, joka hoitojen myötä menetti ripset. Yhdessä kosmetiikka-alan kemistien kanssa Brinkenhoff kehitti ripsien hoitoaineen, joka vain muutamien viikkojen käytön jälkeen sai Gaylen ripset näyttämään entistä kauniimmilta ja elinvoimaisemmilta. Revitalash ripsiseerumia löydät myyntihyllystä.

 

wennberg

Wennberg magneettiripset löytyvät myyntihyllystä. Magneettiripsien asennukseen ei käytetä lainkaan liimaa ja ne ovat käytössä hyvin miellyttävät, pehmeät ja täysin turvalliset.